Baloe

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf
0 – 4 jaar

Ben je op zoek naar een leuk, ruim, uitdagend maar veilig kinderdagverblijf van hoge kwaliteit in Wormer,Wormerveer, Purmerend of in de buurt daarvan? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij verzorgen (flexibele) dagopvang voor kinderen van nul t/m vier jaar.

Er zijn vijf babygroepen (0-2 jaar) , vier peutergroepen (2-4 jaar) en één peuterplusgroep (2-4 jaar) in ons speciaal voor de opvang ontworpen en (in 2002) gebouwde kindercentrum aan de Dorpsstraat 187 in Wormer. Ons kinderdagverblijf is gelegen aan natuurgebied het Wormer- en Jisperveld en de buitenspeelplaats is dan ook bijzonder fraai gelegen aan de rand hiervan.
In Neck (vlakbij Purmerend) bieden wij ook dagopvang aan. In de multifunctionele accommodatie waarin ook OBS Wijdewormer is gehuisvest, hebben wij een babygroep, een peutergroep, peuteropvang en buitenschoolse opvang. In prachtige, ruime en lichte groepsruimtes is het goed toeven voor de kinderen.
Daarnaast zijn er een baby- (0-2 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar) op locatie De Spil, aan de Kameelstraat, in een vleugel van het gebouw waarin ook basisschool Weremere is gehuisvest.

Er worden in de babygroepen maximaal negen kinderen per groep per dag geplaatst. Voor de peutergroepen is het maximum 16 kinderen per groep per dag.

Voor een goede hechting adviseren wij ouders hun kindje minimaal twee dagen in de week naar de opvang te brengen. Elke dag een bekend gezicht en een vertrouwde, veilige en voorspelbare omgeving is heel belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van jonge kinderen. Onze pedagogisch medewerkers leren je kindje zo goed kennen en zo kunnen zij het beste voldoen aan de behoeften ervan. Daarbij geeft veilige gehechtheid een positieve zelfwaardering en draagt het bij aan een optimale ontwikkeling en groei.

Verder is het goed als een kind iedere dag zoveel mogelijk dezelfde kinderen om zich heen heeft: kinderen hebben een natuurlijke hechtingsdrang. Vriendjes en vriendinnetjes maken is superbelangrijk!

Wilt u uw kindje toch maar één dag per week plaatsen in onze dagopvang, dan kan dat alleen nog maar op woensdag of vrijdag. Door de grote vraag naar dagopvang op maandag, dinsdag en donderdag plaatsen wij op deze dagen geen kinderen voor één dag per week.

De openingstijden van de dagopvang zijn van 7.30u tot 18.00u. Er bestaat de mogelijkheid om voor verlengde opvang te kiezen, van 7.00u tot 18.30u. Op aanvraag is er ook extra vroege en late opvang.

Wilt u meer informatie over ons kinderdagverblijf? Neem gerust telefonisch contact met ons op,075-6429910, dan nemen wij de mogelijkheden met u door.

 

Informatie over buitenbedjes

Monument Valley Klik hier voor meer informatie over buitenbedjes.