Baloe

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf
0 – 4 jaar

Ben je op zoek naar een leuk, ruim, uitdagend maar veilig kinderdagverblijf van hoge kwaliteit en woon je in Wormer,Wormerveer, Purmerend of in de buurt daarvan? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij verzorgen (flexibele) dagopvang voor kinderen van nul t/m vier jaar.

Er zijn vijf babygroepen (0-2 jaar) , vier peutergroepen (2-4 jaar) en één peuterplusgroep (2-4 jaar) in ons speciaal voor de opvang ontworpen en (in 2002) gebouwde kindercentrum aan de Dorpsstraat 187 in Wormer.

Ons kinderdagverblijf is gelegen aan natuurgebied het Wormer- en Jisperveld en de buitenspeelplaats is dan ook bijzonder fraai gelegen aan de rand hiervan.

Hoe werkt het kinderdagverblijf?
Er worden in de babygroepen maximaal negen kinderen per groep per dag geplaatst. Voor de peutergroepen is het maximum 16 kinderen per groep per dag.

De babygroepen grenzen aan elkaar en de mogelijkheid bestaat om de tussendeuren tussen de verschillende ruimtes open te zetten.De kinderen krijgen hierdoor de kans hun wereld optimaal te verkennen en te vergroten. Het bevordert ook de samenwerking tussen de verschillende pedagogisch medewerkers. De groepen zijn allemaal gelegen aan een ruime speelhal waar de kinderen op bepaalde tijden lekker met elkaar kunnen spelen.

Ook de peutergroepen grenzen aan elkaar, de peuters kunnen hierdoor makkelijk bij elkaar buurten. De peutergroepen beschikken over een speelhal en een speelbalkon. Ook zijn er ruime buitenspeelplaatsen voor zowel de baby’s als de peuters, gelegen rondom de locatie.

Voor een goede hechting adviseren wij ouders hun kindje minimaal twee dagen in de week naar de opvang te brengen. Elke dag een bekend gezicht en een vertrouwde, veilige en voorspelbare omgeving is heel belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van jonge kinderen. Onze pedagogisch medewerkers leren je kindje zo goed kennen en zo kunnen zij het beste voldoen aan de behoeften ervan. Daarbij geeft veilige gehechtheid een positieve zelfwaardering en draagt het bij aan een optimale ontwikkeling en groei.

Verder is het goed als een kind iedere dag zoveel mogelijk dezelfde kinderen om zich heen heeft: kinderen hebben een natuurlijke hechtingsdrang. Vriendjes en vriendinnetjes maken is superbelangrijk!

De openingstijden van de dagopvang zijn van 7.30u tot 18.00u. Er bestaat de mogelijkheid om voor verlengde opvang te kiezen, van 7.00u tot 18.30u. Op aanvraag is er ook extra vroege en late opvang.

Wilt u meer informatie over ons kinderdagverblijf? Neem gerust telefonisch contact met ons op,075-6429910, dan nemen wij de mogelijkheden met u door.

 

Informatie over buitenbedjes

Monument Valley Klik hier voor meer informatie over buitenbedjes.