Baloe

Informatie

Baloe biedt een unieke vorm van kinderopvang, in een sfeervol, uitdagend ingericht kindercentrum. Waar ieder kind zich op eigen niveau en naar eigen behoefte kan ontwikkelen, samen met leeftijdgenootjes, onder leiding van professionele pedagogisch medewerkers.

Wij verzorgen dagopvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar, er zijn babygroepen (0-2 jaar) en peutergroepen (2-4 jaar). Bij hun tweede verjaardag stromen de kinderen automatisch door naar een peutergroep. Wij zijn 52 weken per jaar open, uitgezonderd de officiële feestdagen.

In of bij elke school in de gemeente Wormerland is een peuteropvanglocatie van Baloe gevestigd.  Op deze locaties kunnen kleuters van twee tot vier jaar één of meer dagdelen (van drie tot vier uur) leren samen spelen, de wereld ontdekken en plezier maken, dit alles onder leiding van onze pedagogisch medewerkers.

Verder verzorgen wij op verschillende locaties de buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar voor alle basisscholen in de Gemeente Wormerland, waaronder de kleine kernen Jisp en Neck.

Ook regelt Baloe op de basisscholen WormerWieken en Weremere in Wormer en OBS Wijdewormer in Neck, de tussenschoolse opvang.

Baloe is altijd in beweging. Wij stellen daarom hoge eisen aan onze bedrijfsvoering, de kwaliteit van de opvang en aan onze medewerkers.

Informatie over buitenbedjes

Monument Valley Klik hier voor meer informatie over buitenbedjes.