Baloe

Plaatsing

Bij Baloe is ieder kind welkom en bieden wij opvang op maat.
Baloe biedt opvang op verschillende locaties en scholen in Wormerland, waardoor er altijd wel een kinderopvanglocatie bij u in de buurt is.

Bij plaatsing wordt beoordeeld door de planningsmedewerker of plaatsing mogelijk is op basis van de plaatsings- en voorrangscriteria. Kijk hier voor een uitgebeide toelichting op onze werkwijze: Procedure Van aanmelding tot plaatsing
Ongeveer een maand voor de plaatsing neemt de manager of de pedagogische medewerker contact met u op om een afspraak te maken voor een plaatsingsgesprek. Tijdens dit gesprek maakt u kennis met de PM’ers van de groep waarop uw kind komt en worden er wen-afspraken gemaakt. Bij onze peuteropvang (peuterspeelzaal) wordt de plaatsing vaak op kortere termijn geregeld. De afspraken kunnen in dit geval dan ook korter voor de gewenste startdatum worden ingepland.

Als uw kindje bij ons geplaatst is, dient U ervoor te zorgen dat wij u altijd telefonisch kunnen bereiken. Op deze website treft u onder de tab ‘Inschrijving’ een mutatie formulier waarop u wijzigingen in n.a.w. gegevens en dergelijke makkelijk aan ons doorgeven.

Met ouders van kinderen die extra zorg nodig behoeven, overleggen wij wat de juiste keuze voor uw kind is. Wij willen ieder kind voldoende aandacht geven.

Informatie over buitenbedjes

Monument Valley Klik hier voor meer informatie over buitenbedjes.