Baloe

Kinderopvang Baloe hoofdlocatie Dorpsstraat Wormer (KDV/BSO)

Hoofdvestiging Kinderopvang Baloe
Dorpsstraat 187
1531 HD Wormer

Telefoon 075 642 99 10
Openingsdagen: maandag t/m vrijdag

Activiteiten: KDV/BSO

Aan de Dorpsstraat in Wormer vindt u ons kinderdagverblijf op een prachtige, ruime locatie gelegen aan natuurgebied het Wormer- en JisperveldĀ. Ons dagverblijf heeft vijf intieme babygroepen gecentreerd om een ruime speelhal. Verder zijn er twee peutergroepen op de begane grond, grenzend aan een atelier en twee peutergroepen op de eerste verdieping, grenzend aan een uitdagende speelhal met balkon. Daarnaast is er een peuterplus-groep, waar twee specifiek geschoolde medewerkers werken met maximaal 10 kinderen, gelegen op de eerste verdieping.

De BSO (Buitenschoolse opvang) vangt op deze locatie de kinderen op in een leeftijd vanaf acht tot twaalf jaar, dit gebeurt op de eerste verdieping, gescheiden van het kinderdagverblijf. Naast een ontmoetingsruimte vindt u hier een atelier, een legokamer, een computerhoek en een theaterruimte.

Alle groepen grenzen aan ruime buitenspeelplaatsen, afgeschermd en ingericht voor de diverse leeftijdsgroepen. Bij deze inrichting gebruiken wij zoveel mogelijk speelmaterialen die aansluiten bij ons pedagogisch beleid.

Voor de pedagogische werkwijze van het kinderdagverblijf of onze BSO op deze locatie klik hier:

Pedagogische werkwijze op de locatie KDV Baloe Wormer
pedagogische werkwijze locatie BSO Baloe Wormer
 

View Larger Map

Informatie over buitenbedjes

Monument Valley Klik hier voor meer informatie over buitenbedjes.