Baloe

Bereken hier het netto kinderopvang tarief

Wilt u berekenen wat de kinderopvang u netto kost?  Gebruik dan onderstaande  calculator. Hiermee kunt u de netto kosten voor kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang berekenen. Houd uw jaarinkomen en dat van uw eventuele partner bij de hand. Deze gegevens zijn te vinden op de loonstrook, jaaropgaaf of opgaaf inkomstenbelasting.

De bruto uurtarieven

Voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag is het bruto uurtarief nodig: hieronder een overzicht van onze standaard uurprijzen in 2019:

Hele dagopvang 0-4 jaar 7.00-18.30u: € 8,10

Hele dagopvang 0- 4 jaar 7.30-18.00u : € 8,45

Buitenschoolse opvang 4-12 jaar: € 7,90

Peuteropvang 2-4 jaar: € 8,55

Er zijn opvangmogelijkheden met afwijkende tarieven, omdat er bijvoorbeeld flexibele opvang wordt geboden. Deze tarieven zijn verwerkt in de calculator.
Gebruik voor de aanvraag van de kinderopvangtoeslag altijd het uurtarief voor uw specifieke vorm van opvang. Deze vindt u terug op de overeenkomst of factuur. De overheid vergoedt tot een maximum uurprijs van € 8,02 voor dagopvang en peuteropvang en van € 6,89 voor buitenschoolse opvang. De toeslag moet worden aangevraagd binnen 3 maanden na de start van de opvang.
Wilt u weten of u recht hebt op toeslag kinderopvang, kijk dan op www.toeslagen.nl. Heeft u vragen of hulp nodig bij de berekening, neem dan contact op met onze administratie. Wij helpen u graag.

Informatie over buitenbedjes

Monument Valley Klik hier voor meer informatie over buitenbedjes.