Heel veel
buiten spelen

Inschrijven

Midden in
de natuur

Inschrijven

Altijd in 
beweging blijven

Inschrijven

Samen en 
creatief bezig zijn

 

Noodopvang BSO t/m 12 maart verlengd

De antwoorden op al jouw vragen

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Het kinderdagverblijf en de peuteropvang zijn vanaf aanstaande maandag 8 februari 2021 weer geopend. De BSO blijft gesloten en is alleen geopend voor noodopvang t/m vrijdag 12 maart 2021.

De noodopvang is voor:

 • Kwetsbare kinderen die in samenspraak met Centrum Jong of het jeugdteam in aanmerking komen voor noodopvang.
 • Huidige klanten van Baloe, waarvan minimaal één ouder werkzaam is in een cruciaal beroep.

Wanneer u klant bent van Baloe en u of uw partner werkzaam is in een cruciaal beroep, dan kunt u alleen noodopvang afnemen voor het aantal uren wat in het contract met Baloe is afgesproken. Dit zijn dus de dagen die u normaal gesproken ook naar de opvang komt.

Belangrijk om te weten:

 • Het aanmelden voor noodopvang gaat via de OuderApp, die u hier kunt vinden. U kunt uw kind(eren) op aanwezig zetten in de OuderApp voor de afgesproken contractdagen.

Hierbij leggen wij u stap voor stap uit hoe u uw kind(eren) kunt aanmelden voor de noodopvang in de Ouderapp:

 1. Ga naar "Opvangkalender"
 2. Klik precies op het cijfer van de gewenste dag
 3. Kies voor het product "Noodopvang BSO"
 4. Selecteer bij de BSO de gewenste tijd (binnen onze contracturen). Als u zowel VSO (voorschoolse opvang) als NSO (naschoolse opvang) nodig heeft op één dag, kiest u dan in deze stap de tijden van een hele dag (7.00 tot 18.00). U hoeft de VSO dus niet apart aan te vragen.
 5. Klik op groene vinkje
 6. Ga naar het winkelwagentje (=formaliteit, noodopvang is kosteloos)
 7. Ga akkoord met de algemene voorwaarden
 8. Klik op de button "bevestig bestelling"

 • U dient een verklaring van uw werkgever te overhandigen waarin staat aangegeven dat u werkzaam bent in een cruciaal beroep. Dit doet u door de verklaring te mailen naar planning@kinderopvangbaloe.nl. Kinderopvang Baloe hanteert hierin haar eigen beleid in samenspraak met de basisscholen en Centrum Jong. De reden dat wij deze verklaring opvragen is omdat wij de veiligheid van onze pedagogisch medewerkers en kinderen willen waarborgen. Doordat wij deze verklaring van u ontvangen, heeft Kinderopvang Baloe een extra check dat wij echt alleen kinderen opvangen waarvan minimaal één ouder werkzaam is in een cruciaal beroep. Voor kwetsbare kinderen hebben wij een samenwerking met Centrum Jong en het jeugdteam.
 • Kinderopvang Baloe biedt noodopvang aan tijdens reguliere opvangtijden. De basisscholen zijn vanaf maandag 8 februari weer geopend. Wanneer u ook voor- en naschoolse opvang afneemt, zullen wij de noodopvang verzorgen volgens de afgesproken contractdagen en tijden.
 • Bij wisselende diensten, kunt u elke donderdag voor 12:00 uur in de OuderApp doorgeven of u gebruik maakt van de noodopvang voor de week erop.

Kinderopvang Baloe kijkt ernaar uit om een gedeelte van de kinderen weer te mogen verwelkomen. Wanneer u vragen heeft, hebben wij graag dat u een e-mail stuurt naar planning@kinderopvangbaloe.nl.