De extra's van Baloe

Nóg meer redenen om voor Kinderopvang Baloe te kiezen!

Babygebaren

Een aantal van onze pedagogisch medewerkers is gespecialiseerd in het communiceren met baby's. Dat doen wij met speciale babygebaren, waarvan ruimschoots is aangetoond dat hiermee al in vroeg stadium interactie wordt gecreëerd tussen de baby en de pedagogisch medewerker. 

Ben je benieuwd hoe dit werkt? Vraag ons er gerust naar, wij laten het je graag zien! 

Gebaren van de maand februari

 

Kinderkapper

De agenda van een gemiddeld gezin zit vaak tot de nok toe vol. Daar hoeft de kapper in elk geval niet meer tussen gezet te worden! Want knippen kan gewoon bij Baloe. Dat is leuk, handig en heel betaalbaar. 

Kinderkapster Melissa komt elke zes weken naar het hoofdgebouw in Wormer en de locatie in Wijdewormer. Zij heeft veel ervaring met het knippen van jonge kinderen en stelt ze helemaal op hun gemak. Weten wanneer Melissa komt knippen? Informeer bij jouw locatie en vul meteen het aanmeldformulier in. 

De kosten? € 12,50 per kind.

Workshops

Eens in de zoveel tijd organiseren wij workshops en kennisavonden, speciaal voor ouders en verzorgers. Je wordt hiervan via de groep op de hoogte gehouden. De workshops zijn interessant, maar daarnaast ook een goed moment om met onze medewerkers van gedachten te wisselen en andere ouders en verzorgers te ontmoeten.