Pedagogisch flex medewerker

Kinderopvang Baloe is een dynamische organisatie met de ambitie de beste kinderopvang te bieden voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Wij onderscheiden ons al jaren door ons specifieke pedagogische beleid. Persoonlijke aandacht en plezier staan bij ons voorop, zodat elke dag bijzonder is!

Wij zijn op zoek naar een:

Pedagogisch Flex Medewerker

(met vaste uren, minimaal 24 p.w.)


Werk jij vol passie met kinderen? Ben je spontaan, enthousiast en flexibel inzetbaar qua dagen en leeftijdsgroepen? Dan horen wij graag van jou! Wij zoeken leuke mensen met een kwalificerend diploma en een actieve instelling. Wij bieden je een uitdagende functie in een professionele werkomgeving met een hecht team van ambitieuze en enthousiaste collega’s. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband en mogelijkheden voor ontwikkeling en scholing/training.

Wij organiseren regelmatig leuke personeelsactiviteiten. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO kinderopvang (schaal 6) en daarnaast bieden wij een reiskostenvergoeding en korting op zorgverzekeringen en sportschool aan.

Heb je interesse?
Kijk dan ook nog even op onze website en/of Facebookpagina. Wij ontvangen graag jouw motivatie en c.v. via personeel@kinderopvangbaloe.nl. Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Esther Peereboom, 075-6429918 (HR).