Pedagogisch medewerker BSO sport

Kinderopvang Baloe is een dynamische organisatie met de ambitie de beste kinderopvang te bieden voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Wij onderscheiden ons al jaren door ons specifieke pedagogische beleid. Persoonlijke aandacht en plezier staan bij ons voorop, zodat elke dag bijzonder is!

Momenteel hebben wij een vacature voor een:

(sportieve) Pedagogisch medewerker BSO

Minimaal 20 uur p.w.


De medewerker die wij zoeken heeft veel passie voor het werken met kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Ons specifieke pedagogisch beleid spreekt je aan. Je organiseert met gemak activiteiten, afgestemd op de mogelijkheden, ontwikkeling en behoeften van het individuele kind en/of de groep. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en begeleiding van de kinderen en goed in staat om een gezellige sfeer te creëren waarin de kinderen zich welkom, geliefd en gewaardeerd voelen.

Ben jij spontaan, enthousiast en doe je je werk vol passie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een sport achtergrond.

Wij bieden je een uitdagende functie in een professionele werkomgeving met een hecht team van ambitieuze en enthousiaste collega’s. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband en mogelijkheden voor ontwikkeling en scholing/training.

Wij organiseren regelmatig leuke personeelsactiviteiten. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO kinderopvang (schaal 6) en daarnaast bieden wij een reiskostenvergoeding en korting op zorgverzekeringen en sportschool aan.

Heb je interesse? Kijk dan ook nog even op onze website en/of Facebookpagina. Wij ontvangen graag jouw motivatie en c.v. via personeel@kinderopvangbaloe.nl. Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Esther Peereboom, 075-6429918 (HR).