Pedagogisch medewerker / Leraarondersteuner

Draagt straks jouw eigen wijsheid bij aan de vorming van ons Integraal KindCentrum?

Per 1 december 2019 zijn wij op zoek naar een:

PEDAGOGISCH MEDEWERKER / LERAARONDERSTEUNER

Min. 20 uur - max. 32 uur per week / 5 dagen per week beschikbaar
Integraal KindCentrum De Eigen Wijs 


Onder het motto ´Je bent goed zoals je bent´, ondersteunen wij kinderen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten, zodat zij de toekomst kunnen uitvinden. Wij gaan uit van gepersonaliseerd leren en geven ruimte aan de ontwikkeling van talenten. Wij sluiten aan bij het bioritme van kinderen en bewegen is een wezenlijk onderdeel van elke
schooldag. Aandacht voor bioritme en bewegen draagt bij aan optimale sociale, fysieke en cognitieve ontwikkeling van kinderen.

Ons team bestaat uit een mix van coaches, gevormd uit leerkrachten, pedagogisch medewerkers/leraarondersteuners en een schoolleider. Je bent onderdeel van een team van professionals van IKC De Eigen Wijs en van Kinderopvang Baloe B.V. Wij zijn de eerste school van Stichting De Eigen Wijs, die speciaal voor dit doel is opgericht. Kinderopvang Baloe is onze samenwerkingspartner. Je gaat voor beide organisaties werken: als Pedagogisch medewerker BSO in dienst van Kinderopvang Baloe en als Leraarondersteuner/coach in dienst van Stichting De Eigen Wijs.

Dit vraagt van jou het volgende:

 • Je onderschrijft volledig onze missie en visie, www.kinderopvangbaloe.nl , www.deeigenwijs.nl.
 • Je hebt een flexibele instelling, zowel binnen de organisatie als naar de kinderen toe.
 • Je bent creatief in de begeleiding van kinderen om ze optimaal te laten leren en ontwikkelen; je eigen inbreng is een vereiste.
 • Je geeft kinderen het gevoel veilig bij jou te zijn, zodat ze in vol vertrouwen laten zien wie ze zijn.
 • Je hebt affiniteit met (gepersonaliseerd) onderwijs en bent in staat de coaches/leerkrachten te ondersteunen in het onderwijs.
 • Je hebt kennis van de verschillende ontwikkelingsfasen van kinderen in de leeftijd tussen de 4 en 13 jaar en je bent deskundig op het gebied van de ontwikkelingspsychologie, kindbespreking en activiteiten.
 • Je bent in staat om jezelf te blijven ontwikkelen als professional in onze lerende organisatie. Voor jou is kennisdelen vanzelfsprekend.
 • Je bent in staat op je eigen gedrag te reflecteren, je kwetsbaarheid te laten zien en te bespreken.
 • Je kunt uitstekend samenwerken en ziet de meerwaarde van integratie van opvang en onderwijs.
 • Je bent communicatief vaardig. Je ziet ouders als partner in de opvoeding en de zorg voor het kind.
 • Je wilt en kunt een actieve rol vervullen in het uitwerken van het curriculum, en werkt mee aan de
  verdere ontwikkeling en positionering van De Eigen Wijs.


Vereisten:

 • Minimaal MBO PW4 diploma (incl. taalniveau 3F), of een andere opleiding op MBO 4 of HBO niveau, waarmee je tenminste voldoet aan de eisen voor pedagogisch medewerker kinderopvang.
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring (onderwijs en/of opvang).
 • Je kunt goed werken met computerprogramma’s.
 • Bij voorkeur in het bezit van (kinder-)EHBO diploma en/of BHV.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs.


Wij bieden:

De unieke gelegenheid om verder mee te bouwen aan ons nieuwe integraal kindcentrum en je talenten volop te kunnen inzetten. We nemen jou als professional zeer serieus en geven je ruimte om met jouw eigen wijsheid ons concept samen verder op te bouwen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs (voor de uren onder onderwijstijd) en de CAO Kinderopvang (voor de uren onder kinderopvangtijd).


Herken je jezelf in het profiel en heb je interesse?

Bekijk onze websites www.kinderopvangbaloe.nl en www.deeigenwijs.nl voor meer info en verstuur je motivatie en c.v. voor 24 oktober 2019 naar personeel@kinderopvangbaloe.nl (o.v.v. PM/leraarondersteuner). Heb je nog vragen, neem dan contact op met Jet Meelker, schoolleider De Eigen Wijs (075-2073001) of Irma Bentvelzen, directeur Kinderopvang Baloe (075-6429910). De 1e gesprekronden staan gepland op 29 en 30 oktober. De 2e gespreksronde incl. meedraaien op de BSO staat gepland in de week van 4 november.

Acquisitie naar aanleiding van de advertentie wordt niet op prijs gesteld.