Baloe

Vakantieopvang

4 – 12 jaar

 

Vakantieopvang Wormer, Purmerend en Zaandam

Tijdens alle schoolvakanties van de basisscholen verzorgt de Buitenschoolse opvang (BSO) van Baloe vakantieopvang.

U kunt hiervoor een contract afsluiten, al dan niet in combinatie met de voorschoolse opvang en/of naschoolse opvang van uw kind.

Tijdens de schoolvakanties verzorgen de pedagogisch medewerkers van de verschillende BSO locaties een actief en bruisend vakantieprogramma, vaak gelinkt aan een thema. Er worden activiteiten op de locaties gedaan. Denk hierbij aan aan koken, dansen, sporten of activiteiten in de natuur. Het programma voor de vakanties vindt u hier: http://www.kinderopvangbaloe.nl/bso-info/vakantieprogramma/

Maar we gaan ook regelmatig op pad met de kinderen. Dit kan naar een museum of een leuke speeltuin zijn, naar het bos, het klimduin in Schoorl of naar het strand.

Als er een leuke activiteit voor kinderen wordt aangeboden in de regio kan deze ook worden opgenomen in ons programma. Op deze website wordt ongeveer twee weken voor de betreffende schoolvakantie het vakantieprogramma voor de verschillende groepen bekend gemaakt.

Openingstijden vakantieopvang

De vakantieopvang is open van 7.00u tot 18.15u en wij verwachten van de kinderen, dat zij (in verband met de activiteiten) in ieder geval van 9.30u tot 16.30u aanwezig zijn.

Uiteraard kan er in overleg met onze medewerkers wel eens worden afgeweken van deze tijden.

Hebt u alleen in de schoolvakanties van uw kind(eren) opvang nodig, dan is hiervoor een apart contract.
U kunt een contract afsluiten voor het aantal dagen vakantie opvang, wat u per week nodig hebt. Wij gaan uit van 12 weken schoolvakantie per jaar.

Er zijn ook contracten voor maximaal drie weken (3VC) of maximaal zes weken (6VC) vakantie opvang per jaar.
U kunt dan per jaar maximaal drie of zes weken vakantie opvang afnemen (voor het aantal dagen per week, dat u nodig hebt). Dit hoeven niet drie aaneengesloten weken te zijn. Het is niet mogelijk dagen te sparen om opvang naast het maximale aantal weken af te nemen.

U kunt er bij een 3VC-contract bijvoorbeeld voor kiezen een week in de herfstvakantie, een week in de meivakantie en een week in de zomervakantie te nemen. U mag echter twee dagen vakantie opvang per week niet uitspreiden over zes weken.

De opvang wordt in maximaal drie of maximaal zes weken afgenomen. De opvang voor drie weken (3VC) kan alleen in combinatie met voor- en/of naschoolse opvang. De vakantie opvang voor zes weken (6VC) kan zonder voor- en naschoolse opvang worden afgenomen.

Informatie over buitenbedjes

Monument Valley Klik hier voor meer informatie over buitenbedjes.