Liefdevolle opvang
voor jouw baby

 

Babyopvang Purmerend

Liefdevolle opvang voor jouw kleintje, vlakbij Purmerend

Ben je op zoek naar liefdevolle, deskundige babyopvang voor jouw kleintje? Kijk dan ook eens net buiten de poorten van Purmerend. In Wijdewormer (Neck), op korte afstand van Purmerend, vind je een prachtig gelegen opvanglocatie van Kinderopvang Baloe. Onze locatie Wijdewormer ligt net aan de andere kant van de A7 en is daarom heel goed bereikbaar, ook voor ouders uit Purmerend. Vanaf Purmerend Weidevenne is onze babyopvang vijf minuten rijden en vanaf het centrum van Purmerend ben je zo’n tien minuten onderweg. Wil je jouw baby onderbrengen op een rustige, maar toch goed bereikbare plek? Dan is onze locatie Wijdewormer iets voor jou.

BA1906 Fotografie Baloe Thema's 2019 09

De voordelen van babyopvang bij Kinderopvang Baloe

Onze babygroepen zijn klein, in elke groep worden maximaal acht baby’s geplaatst. Er is dus veel aandacht voor elk kindje en bovendien blijft de broodnodige rust bewaard. Onze pedagogisch medewerkers zijn opgeleid tot babyspecialist en brengen elke dag verslag uit, zodat je volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen die jouw baby elke dag doormaakt. Die verslagen kun je eenvoudig inzien in de speciale Baloe OuderApp.

De voordelen van onze babyopvang op een rij:

  • Kleine groepen van maximaal acht baby’s;
  • Goed opgeleide pedagogisch medewerkers met een babyspecialisatie;
  • Biologische voeding en luiers zijn bij de prijs inbegrepen;
  • Veel ruimte om te bewegen en te ontdekken, binnen maar ook buiten;
  • De baby’s kunnen buiten slapen;
  • Vroege interactie met behulp van ondersteunende babygebaren.

Ben je benieuwd naar de babyopvang bij Baloe?

Woon je in Purmerend en ben je op zoek maar een babyopvang locatie bij jouw in de buurt? Kom dan vooral een keer kennismaken. Wij leiden je graag rond, zodat je meteen onze medewerkers kunt ontmoeten en de sfeer bij de babyopvang kunt proeven. Je vindt Kinderopvang Baloe locatie Wijdewormer aan het Wijdewormerplein 2, in het pand van Basisschool Wijdewormer. Wij hebben een eigen vleugel en hebben daar een warm tweede thuis van gemaakt, waar elk kind zich thuisvoelt.

DSCN0638[1]
Rondleiding aanvragen

Vraag hier eenvoudig een rondleiding aan op één van onze locaties.

Rondleiding aanvragen
Vragen?

Heb je vragen? Bel ons gerust!

075 - 64 299 10
Benieuwd naar de kosten?

Benieuwd naar het netto tarief voor kinderopvang? Bereken het hier.

Kosten