Wie zijn wij?

Kinderopvang anno nu

Goede kinderopvang is zoveel meer dan ‘even op de kinderen passen’. Naast een liefdevolle, vertrouwde en gezonde omgeving is het ook belangrijk dat jouw kind zich in alle vrijheid kan ontwikkelen. Samen spelen, dingen ontdekken en plezier maken: het zorgt ervoor dat een kind zich thuis voelt, zichzelf kan zijn en zich spelenderwijs voorbereidt op de toekomst. Wij zijn er voor de kinderen. Wij staan klaar wanneer het nodig is en laten de kinderen ongestoord spelen zoveel het kan. Onze begeleiding is ongedwongen, liefdevol en deskundig. Bij ons mag jouw kind zichzelf zijn, waardoor het de toekomst vol zelfvertrouwen tegemoet gaat. Dát is kinderopvang anno nu.

De ontwikkeling van het kind centraal

Elk kind is uniek. Talenten, interesses en vriendschappen ontwikkelen zich met de jaren. Daarom werken wij met kleine groepen. De kinderen krijgen de ruimte, de tijd en de aandacht om te groeien, elk op hun eigen manier. Maar er is niet alleen aandacht voor het kind, er is ook aandacht voor de wereld om hen heen. Je vindt al onze locaties in een groene, natuurrijke omgeving. De ideale speelomgeving! Daarnaast is al het eten en drinken biologisch, mogen baby’s buiten slapen en wordt er veel tijd vrijgemaakt voor spannende, educatieve, creatieve en sportieve activiteiten. Wij volgen de pedagogische ontwikkelingen op de voet en herzien ons pedagogisch beleid doorlopend. Daarmee borgen wij de kwaliteit van onze kinderopvang.

Goed contact met ouders
De meeste kinderen brengen veel tijd bij ons door. Omdat zij elke dag dezelfde gezichten zien, leren wij hen ook goed kennen. Wij vinden het belangrijk dat wij goed contact onderhouden met de ouders, om hen te vertellen hoe het met hun kind gaat, welke ontwikkelingen er zijn doorgemaakt en wat ons is opgevallen. Contact met de ouders is voor ons dus een belangrijk onderdeel van het beleid.

Flexibele kinderopvang

Wij bieden flexibele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Niet alleen is de opvang van kinderen 0-4 jaar flexibel, de prijs beweegt mee. Daarmee zijn wij uniek in de regio. Verandert de situatie of heb je ineens meer, of juist minder opvang nodig? Geen probleem, je overlegt het gewoon met jouw contactpersoon.

Kies voor het warme welkom van Baloe
Wij leren veel kinderen als baby kennen en zwaaien hen pas uit als zij 12 jaar zijn. Zij zijn bijna hun hele jeugd aan Baloe verbonden, een gevolg van onze aanpak waar wij erg trots op zijn! Wil je meer weten over onze werkwijze, onze opvangvormen en onze prijzen? Op deze website vind je alle informatie die je nodig hebt. Maar neem ook vooral contact met ons op, wij staan voor je klaar.

Vragen?

Heb je vragen? Bel ons gerust!

075 - 64 299 10
Benieuwd naar de kosten?

Benieuwd naar het netto tarief voor kinderopvang? Bereken het hier.

Kosten