Peuteropvang

2 tot 4 jaar

Samen en 
creatief bezig zijn

Vrienden voor 
het leven maken

 

De peuterspeelzalen in Wormer en Wijdewormer (op steenworp afstand van Purmerend) zijn locaties van Kinderopvang Baloe. Peuteropvang is bedoeld voor kinderen van 2 tot 4 jaar en vindt altijd plaats in- of in de buurt van basisscholen. De peuterspeelzaal is er niet alleen voor kinderen van werkende ouders, maar is ook een goede keuze voor kinderen van ouders die wel thuis zijn. Peuteropvang is namelijk de ideale voorbereiding op de basisschooltijd en zorgt voor een soepele, ontspannen instroom in het basisonderwijs. Onze peuteropvanggroepen zijn open tijdens de schoolweken. In de schoolvakanties hebben de kinderen van de peuteropvang ook vakantie.

Hoewel wij werken met het VVE-programma (Vroeg- en Voorschoolse Educatie) SPOREN, draait het bij de peuteropvang natuurlijk nog niet om onderwijs. Kinderen zijn maar één keer kind en in die tijd moet er vooral ruimte zijn om te spelen, te ontdekken en plezier te maken. 

Kinderopvangtoeslag of subsidie van de gemeente

Afhankelijk van jouw situatie, kun je voor peuteropvang een deel van de kosten vergoed krijgen. Dat loopt via de belastingdienst (kinderopvangtoeslag) of via de gemeente (subsidie). Of je in aanmerking komt voor subsidie voor de peuteropvang lees je hier.

 

Al onze locaties zijn prachtig gelegen. De natuur is de ideale speelomgeving! Wij nemen de kinderen zoveel mogelijk mee naar buiten, om samen op ontdekking uit te gaan. In onze kleine groepen is er ruim voldoende aandacht voor elk kind.  

  • Natuurrijke omgeving
  • Heel veel buiten spelen
  • Gezonde, biologische voeding
  • Kleine groepen
  • Flexibele opvangmogelijkheden
<

Op de volgende locaties wordt deze opvang geboden:

>
Rondleiding aanvragen

Vraag hier eenvoudig een rondleiding aan op één van onze locaties.

Rondleiding aanvragen
Benieuwd naar de kosten?

Benieuwd naar het netto tarief voor kinderopvang? Bereken het hier.

Kosten
Inschrijven

Wil je jouw kind meteen inschrijven? Je regelt het hier. 

Inschrijven