Inschrijven, wijzigen en opzeggen

Inschrijven 

Veel zaken zoals inschrijven, het wijzigen van uw gegevens en opzeggen, regel je eenvoudig online. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder. Wil je jouw kind inschrijven bij Kinderopvang Baloe? Dat regel je gemakkelijk online. 

Schrijf je kind of kinderen hier in. 

Houd bij de inschrijving alle belangrijke gegevens zoals bijvoorbeeld het BSN nummer van jou en je partner bij de hand. 

Wijzigen

Wijzigingen worden telefonisch of per mail aan ons doorgegeven. Je kunt ook het contactformulier gebruiken. Geef duidelijk aan wat er wijzigt. Het gaat bijvoorbeeld om: 

  • Naam, adres en woonplaats
  • E-mailadressen en telefoonnummers
  • Huisarts
  • Ziektekostenverzekering
  • Rekeningnummer
  • Basisschool

Plaatsing

Bij ons is ieder kind welkom, wij bieden opvang op maat. Onze locaties liggen verspreid over de gemeente Wormerland en zijn ook in basisscholen aanwezig, er is dus altijd een kinderopvanglocatie bij jou in de buurt. 

Na aanmelding beoordeelt de planningsmedewerker of plaatsing op jouw voorkeurslocatie mogelijk is. Soms is er sprake van voorrangscriteria. Lees hier meer over de procedure van aanmelding tot plaatsing. 

Ongeveer een maand voor de plaatsing neemt de manager of de pedagogisch medewerker contact met je op om een afspraak te maken voor een plaatsingsgesprek. Tijdens dit gesprek maak je kennis met de pedagogisch medewerkers en worden er wen afspraken gemaakt. Bij onze peuteropvang (peuterspeelzaal) wordt de plaatsing overigens vaak al op kortere termijn geregeld. 

Met ouders van kinderen die extra zorg nodig hebben, overleggen wij wat de mogelijkheden zijn. Ons streven is om elk kind de aandacht te geven die het verdient. Mocht je hier vragen over hebben, kun je contact opnemen met onze planningsmedewerkers via planning@kinderopvangbaloe.nl of telefonisch 075-6429910.

Opzeggen

Wil je de kinderopvang stopzetten? Houd er dan rekening mee dat wij een opzegtermijn hanteren van 1 maand. Opzeggen kan uitsluitend schriftelijk, per mail of per brief. Richt de opzegging aan onze hoofdlocatie: 

Kinderopvang Baloe
Dorpsstraat 187
1531 HD Wormer 
planning@kinderopvangbaloe.nl

Indien een plaatsing wordt geannuleerd na afsluiten van het contract, anders dan om medische redenen (verklaring van een arts is vereist), brengen wij annuleringskosten in rekening. Deze bedragen de verschuldigde betaling voor twee maanden opvang.

Vragen?

Heb je vragen? Bel ons gerust!

075 - 64 299 10