Over Kinderopvang Baloe

Kinderopvang anno nu 

Goede kinderopvang is zoveel meer dan ‘even op de kinderen passen’. Een betrouwbare, gezonde omgeving is heel belangrijk, maar goede kinderopvang zorgt er ook voor dat een kind interesses ontwikkelt, sociale omgangsvormen leert kennen en nieuwe mogelijkheden ontdekt. Goede kinderopvang zorgt bovendien voor een omgeving waarbinnen elk karakter tot zijn recht komt. Omdat het alle ruimte krijgt om te spelen, te proberen en te leren. Op een tempo dat bij het kind past en met liefdevolle, deskundige aandacht van gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Zodat ieder kind de toekomst vol zelfvertrouwen tegemoet gaat. Dát is kinderopvang anno nu. En dat is precies wat je bij Baloe kunt verwachten.  

Kinderopvang Baloe

De ontwikkeling van het kind centraal

Elk kind is een individu. Een mens met talenten, interesses en kansen. Daarom werkt Baloe met kleine groepen. Ieder kind krijgt de ruimte, de tijd en de aandacht om te groeien. Maar kinderen groeien niet alleen, de wereld om hen heen groeit met hen mee. Daarom vind je de kinderopvanglocaties van Baloe in een groene, natuurrijke omgeving. Het eten en drinken is deels biologisch, baby’s kunnen buiten slapen en er wordt veel tijd vrijgemaakt voor uitdagende, educatieve, creatieve en sportieve activiteiten.

Baloe volgt de pedagogische ontwikkelingen op de voet en herziet het pedagogisch beleid doorlopend. Daarmee wordt de kwaliteit van de kinderopvang continu hoog gehouden. De kinderen zien altijd vaste gezichten en het contact met ouders en verzorgers wordt goed onderhouden.

Unieke kinderopvang

Baloe biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Wij leren veel kinderen als baby kennen en zwaaien hen pas uit als zij 12 jaar zijn. Zij zijn bijna hun hele jeugd aan Baloe verbonden, een gevolg van onze aanpak waar bij erg trots op zijn! Wil je meer weten over onze werkwijze, onze opvangvormen en onze prijzen? Op deze website vind je alle informatie die je nodig hebt. Maar je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, wij staan voor je klaar.

Benieuwd naar de kosten?

Benieuwd naar het netto tarief voor kinderopvang? Bereken het hier.

Kosten
Inschrijven

Wil je jouw kind meteen inschrijven? Je regelt het hier. 

Inschrijven
Vragen?

Heb je vragen? Bel ons gerust!

075 - 64 299 10