Buitenschoolse opvang

4 - 12 jaar

 

In de gemeente Wormerland vind je op elke basisschool een buitenschoolse opvanglocatie van Baloe. Voorschoolse opvang, naschoolse opvang of beide? Onze flexibele opvangmogelijkheden sluiten altijd aan op jouw agenda. 

Wij doen ons best om de kinderen op te vangen op de locatie waar zij op school zitten. Dat is vooral voor de jongste kinderen belangrijk. Deze omgeving is vertrouwd en huiselijk. Vanaf 8 jaar kunnen de kinderen doorstromen naar onze hoofdlocatie in Wormer. In de ontmoetingsruimte, de bouw- en speelkamer, de toneel- en muziekkamer, het atelier en de ruimte buitenspeelplaats met timmerloods valt van alles te beleven. 

Wij halen en brengen kinderen van en naar alle basisscholen in de gemeente Wormerland. Wij zetten onze eigen Baloe-busjes in voor de iets grotere afstanden, maar nog liever gaan we lopen. Ook voor kinderen van buiten de gemeente Wormerland zoeken we naar een goede oplossing. Vaak worden onze busjes ingezet, maar soms blijkt bijvoorbeeld een taxi een beter alternatief te zijn. 

De groepen
De groepen zijn ingedeeld naar leeftijd: 

  • 4 t/m 6 jaar
  • 5 t/m 9 jaar
  • 7 t/m 12 jaar

De ruimtes waarin de groepen verblijven zijn ingericht naar de leeftijd en daarbij passende, specifieke behoeften van de leeftijdsgroep. 

Zwemles
Via de buitenschoolse opvang wordt vaak ook de zwemles geregeld. Aanmelding verloopt via de locatie waar jouw kind wordt geplaatst. Wil je hier meer over weten? Bel ons gerust, wij helpen je graag.

Het Wormer- en Jisperveld is een prachtige omgeving en vormt daarmee de ideale uitvalsbasis voor heel veel activiteiten. Kunst, sport en natuur, de kinderen krijgen van alle interessegebieden genoeg mee. Veel activiteiten worden georganiseerd door gespecialiseerde pedagogisch medewerkers, maar wij zijn ook aangesloten bij de Bredeschool Wormerland, een samenwerkingsverband met verschillende instanties waaruit al heel veel mooie initiatieven en activiteiten zijn ontstaan. 

  • Uitdagende activiteiten
  • Natuurrijke omgeving
  • Gezonde voeding
  • Flexibele opvangmogelijkheden
<

Op de volgende locaties wordt deze opvang geboden:

>
Rondleiding aanvragen

Vraag hier eenvoudig een rondleiding aan op één van onze locaties.

Rondleiding aanvragen
Benieuwd naar de kosten?

Benieuwd naar het netto tarief voor kinderopvang? Bereken het hier.

Kosten
Inschrijven

Wil je jouw kind meteen inschrijven? Je regelt het hier. 

Inschrijven