Kinderdagverblijf

0 tot 4 jaar

 

Opvang voor de allerkleinsten

Het kinderdagverblijf biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar, aan de allerkleinsten dus. Er is een babygroep (0 tot 2 jaar) en een peutergroep (2 tot 4 jaar), beide groepen blijven klein. In de babygroep worden maximaal 8 kinderen geplaatst, in de peutergroep 16. Daardoor is er niet alleen meer dan voldoende aandacht voor elk kind, in kleine groepen blijft ook de rust bewaard. En dat is voor de allerkleinsten heel belangrijk. 

De kleinschaligheid heeft nog meer voordelen. Kinderen zien bij ons altijd dezelfde gezichten en ook de ouders hebben regelmatig contact met dezelfde pedagogisch medewerkers. 

'Buiten' is belangrijk bij Baloe. Buiten spelen, buiten slapen en erop uit, wij grijpen elke kans om jouw kind te laten genieten van het buiten zijn. Want ook hier geldt: jong geleerd is oud gedaan! 

Hoe vaak naar de opvang? 
Een vertrouwd en warm gevoel ontstaat wanneer de opvanglocatie een tweede thuis is, dat vaak wordt bezocht. Een kind dat minimaal twee dagen per week naar de opvang gaat ontwikkelt de beste hechting. Een bekend gezicht en een veilige, voorspelbare omgeving laten een kind zich thuis voelen en bieden de beste basis voor een goede ontwikkeling. Bovendien leren de pedagogisch medewerkers een kindje op deze manier goed kennen. Dat bevordert goede communicatie met de ouders en creëert de ideale omstandigheden om op te groeien.

Twijfel je over de dagen waarop je jouw kind naar de opvang wil brengen? Overleg dan ook eens met ons, samen komen we tot een passende oplossing.

Mocht je jouw kindje maar een dag per week naar de opvang willen brengen, houd er dan rekening mee dat dit niet op alle dagen van de week kan. Op de druk bezette dagen (bijv. dinsdag en donderdag) plaatsen wij alleen kinderen die twee of meer dagen per week opvang nodig hebben. Een dag in de week kan alleen in overleg op de minder drukke dagen.

  • Kleine groepen
  • Natuurrijke omgeving
  • Uitdagende activiteiten
  • Gezonde voeding
  • Flexibele opvangmogelijkheden
<

Op de volgende locaties wordt deze opvang geboden:

>
Vragen?

Heb je vragen? Bel ons gerust!

075 - 64 299 10
Benieuwd naar de kosten?

Benieuwd naar het netto tarief voor kinderopvang? Bereken het hier.

Kosten
Rondleiding aanvragen

Vraag hier eenvoudig een rondleiding aan op één van onze locaties.

Rondleiding aanvragen