Midden in
de natuur

Inschrijven
 

BSO Purmerend

Liefdevolle opvang voor elk kind

Op zoek naar een BSO (buitenschoolse opvang) in Purmerend? In de mooie, groene omgeving van Wijdewormer (Neck), op korte afstand van Purmerend, vind je Kinderopvang Baloe. Vanaf Purmerend Weidevenne is dat slechts vijf minuten rijden en vanaf het centrum van Purmerend ben je tien minuten onderweg. Niet gek, als je bedenkt dat omgeving Wijdewormer kinderen zoveel extra’s biedt. Buiten spelen, ontdekken en ravotten, bij ons kan elk kind op een actieve en creatieve manier zichzelf zijn.

Buitenschoolse opvang bij Baloe

Wij werken nauw samen met basisschool Wijdewormer en hebben onze eigen vleugel in het mooie, nieuwe schoolgebouw. Daar hebben wij een plek van gemaakt waar elk kind zich thuis voelt. Natuurlijk is het binnen goed vertoeven, maar het liefst trekken wij erop uit. Lekker naar buiten, waar zeker in deze regio genoeg te beleven valt. Even weg van de drukte van de stad, heeft een kind bij ons in Wijdewormer volop de ruimte om te spelen.

Locatie KDV PO En BSO Wijdewormer

De pluspunten van Baloe

Wij doen ons best om een vertrouwde, huiselijke omgeving te bieden aan alle kinderen die gebruik maken van onze BSO. Elke dag dezelfde gezichten, gezonde voeding en zoveel mogelijk buiten spelen, dat is Baloe. Het mooie Wormer- en Jisperveld is letterlijk onze speeltuin. Er worden volop activiteiten georganiseerd en of jouw kind nu een kunst-, sport-, of natuurliefhebber blijkt te zijn, er is altijd genoeg te doen.

Jouw BSO nabij Purmerend

Heb je voorschoolse opvang, naschoolse opvang of beide nodig? Wij zijn flexibel en sluiten ons aanbod graag aan op jouw wensen. De jongere kinderen vangen wij op in Wijdewormer, kinderen boven de acht jaar gaan naar de hoofdlocatie in Wormer. Onze eigen Baloe-busjes zorgen voor het vervoer van en naar de basisscholen in de regio. Jij hebt er als ouder dus weinig omkijken naar en je weet dat jouw kind in goede handen is. Aan het einde van de dag haal je een vrolijk kind op, dat tijdens het eten meer dan genoeg te vertellen heeft.

Heb je vragen over onze BSO?

Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee. Kijk ook vooral eens rond op deze website als je mee wil weten over Kinderopvang Baloe en onze werkwijze. Laat het ons ook weten als je een keer een rondleiding wil, of als je meer informatie nodig hebt over de kosten. Welke vraag je ook hebt, wij staan voor je klaar.

Graag tot ziens bij Baloe!

Foto Bso Breien In Boom Min
Rondleiding aanvragen

Vraag hier eenvoudig een rondleiding aan op één van onze locaties.

Rondleiding aanvragen
Vragen?

Heb je vragen? Bel ons gerust!

075 - 64 299 10
Benieuwd naar de kosten?

Benieuwd naar het netto tarief voor kinderopvang? Bereken het hier.

Kosten