Heel veel
buiten spelen

Inschrijven

Midden in
de natuur

Inschrijven

Altijd in 
beweging blijven

Inschrijven

Samen en 
creatief bezig zijn

 

BSO Wormerveer (buitenschoolse opvang)

Kinderopvang in een prachtige omgeving

Liefdevolle en flexibele opvang voor jouw kind

Heb je buitenschoolse opvang (BSO) nodig voor jouw kind en ben je op zoek naar een fijne kinderopvang in een mooie omgeving, midden in de natuur? Kinderopvang Baloe is gevestigd in Wormer, Neck, Jisp en Wijdewormer, nabij Wormerveer. Vanuit Wormerveer hoef je alleen de Zaan over, onze locaties zijn gemakkelijk te vinden. Bij kinderopvang Baloe staat een gezonde en vertrouwde omgeving centraal. Is jouw kind graag creatief, actief of juist graag rustig aan het spelen? Het maakt niet uit, want bij ons krijgt elk kind de ruimte om helemaal zichzelf te zijn. 

Bekijk hier onze locaties >

Locatie KDVBSO Dorpsstraat 187 (Hoofdgebouw)

Buitenschoolse opvang bij Baloe

Na school naar de opvang? Dan kies je natuurlijk het liefst voor een vertrouwde en huiselijke omgeving, waar jouw kind zich snel thuis voelt. Op de opvanglocaties van Baloe is van alles te beleven. Van de bouw- en speelkamer, tot de ruime buitenspeelplaats met timmerloods, voor de kinderen is er altijd genoeg te doen. Maar het liefst trekken we er lekker op uit! Heerlijk in de buitenlucht, daar is volop ruimte om lekker te spelen.

De vele voordelen van Baloe

Een omgeving waar jouw kind zich op zijn gemak voelt vinden wij het allerbelangrijkste. Wij doen er dan ook alles aan om te zorgen dat kinderen elke keer dezelfde gezichten zien. Er wordt veel buiten gespeeld en kinderen krijgen gezonde (biologische) voeding.

Van allerlei interessegebieden krijgen de kinderen iets mee. Denk hierbij aan kunst, sport en natuur. Het Wormer- en Jisperveld is dé speeltuin voor vele activiteiten, dat kan ook niet anders met een prachtige omgeving. Kortom, bij Baloe is er veel te doen en te zien!

Jouw BSO nabij Wormerveer

Bij de BSO kun je kiezen uit voorschoolse opvang, naschoolse opvang of beide. Wij willen graag aan jouw wensen voldoen. Het is goed om te weten dat de jongere kinderen opgevangen worden op onze locatie in Wijdewormer, en kinderen van 8+ opgevangen worden op de hoofdlocatie in Wormer. Alle kinderen worden weggebracht en opgehaald van- en naar de basisscholen met onze eigen Baloe-busjes, of te voet. Woon je niet in de gemeente Wormerland? Geen probleem. Wij denken graag mee over een passende oplossing.

Heb je vragen over kinderdagverblijf Baloe?
Vragen over een rondleiding? De kosten? Of heb je een andere vraag? Wij beantwoorden deze graag! Neem contact met ons op via 075 – 6429910 of vul het contactformulier op de website in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Graag tot ziens bij Baloe!

20190502 135750 Resized Min
Rondleiding aanvragen

Vraag hier eenvoudig een rondleiding aan op één van onze locaties.

Rondleiding aanvragen
Benieuwd naar de kosten?

Benieuwd naar het netto tarief voor kinderopvang? Bereken het hier.

Kosten
Inschrijven

Wil je jouw kind meteen inschrijven? Je regelt het hier. 

Inschrijven