Samen en 
creatief bezig zijn

 

Dagopvang Purmerend

Kies voor dagopvang bij Baloe!

Woon je in Purmerend en zoek je dagopvang voor jouw kind? Kom dan ook eens kijken bij Kinderopvang Baloe in de mooie landelijke omgeving van Wijdewormer, op een paar minuten rijden vanaf Purmerend. Je vindt onze dagopvang in het nieuwe gebouw van basisschool Wijdewormer, waar wij onze eigen vleugel hebben. Dat is vijf minuten rijden vanaf Purmerend Weidevenne en tien minuten rijden vanaf het centrum van de stad.

Locatie KDV PO En BSO Wijdewormer

Dagopvang in een groene omgeving

Kinderopvang Baloe maakt graag gebruik van de prachtige ligging, midden in het Wormer- en Jisperveld. Wij gaan met de kinderen dus zoveel mogelijk naar buiten. Dat is meteen één van de grote voordelen van de dagopvang bij Baloe, bij ons kun je alle kanten op! Even weg van de drukte van de stad, maar evengoed op steenworp afstand van jouw huis in Purmerend.

De voordelen van dagopvang bij Baloe

Naast de mooie omgeving, zijn er natuurlijk nog meer redenen om voor Baloe te kiezen. Bij ons worden kinderen opgevangen in kleine groepen, zodat er ruime aandacht is voor elk kind. Jouw kind ziet elke dag dezelfde gezichten en via onze handige OuderApp sta je gemakkelijk in contact met de organisatie. Wij zorgen voor gezonde, biologische voeding en voor baby’s geldt dat zij ook buiten mogen slapen als jij dat wenst. Wij gaan graag naar buiten, maar ook binnen is het goed vertoeven. De gezellige, huiselijke sfeer zorgt ervoor dat jouw kind zich snel thuisvoelt.

Meer weten over dagopvang bij Baloe?

Dan leiden wij je het allerliefst gewoon een keer rond. Dat geeft jou immers de allerbeste indruk van onze dagopvang, onze medewerkers en de sfeer. Als je vragen hebt, kun je ons natuurlijk ook even bellen of mailen. Ben je op zoek naar flexibele opvang of heb je bijzondere wensen? Ook daarin denken wij graag met je mee.

20190429 203951 Min
Rondleiding aanvragen

Vraag hier eenvoudig een rondleiding aan op één van onze locaties.

Rondleiding aanvragen
Vragen?

Heb je vragen? Bel ons gerust!

075 - 64 299 10
Benieuwd naar de kosten?

Benieuwd naar het netto tarief voor kinderopvang? Bereken het hier.

Kosten