Heel veel
buiten spelen

Inschrijven

Midden in
de natuur

Inschrijven

Altijd in 
beweging blijven

Inschrijven

Samen en 
creatief bezig zijn

 

Kinderopvang Wormerveer

Liefdevolle opvang in het prachtige Wormer- en Jisperveld

Liefdevolle opvang voor jouw kleintje

Ben jij op zoek naar een fijne kinderopvang voor jouw kind tussen 0-4 jaar en woon je in Wormerveer? Wij nodigen je dan van harte uit om eens een kijkje te komen nemen bij Kinderopvang Kinderopvang Baloe. Wij hebben verschillende vestigingen in de buurt van Wormerveer, namelijk Wormer, Neck, Jisp en Wijdewormer. Een gezonde en warme omgeving staat bij kinderopvang Baloe centraal. 

Bekijk hier onze locaties >

Locatie KDVBSO Dorpsstraat 187 (Hoofdgebouw)

Kinderdagverblijf Baloe in Wormerveer

De locatie in Wormer is op steenworp afstand van Wormerveer en is een prachtige locatie pal naast het natuurgebied het Wormer- en Jisperveld. Een geweldige omgeving met mooi natuur en een fijne huishoudelijke sfeer op locatie. Elk kind krijgt de ruimte om interesses te ontwikkelen, van elkaar te leren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Geheel in eigen tempo wordt het kind vrij gelaten om te leren met veel liefdevolle aandacht.

De voeding die bij Baloe wordt aangeboden is gezond en biologisch. Uitdagende en creatieve activiteiten staan hoog in het vaandel.

De pluspunten van Kinderdagverblijf Baloe

Het kinderdagverblijf is voor de allerkleinsten (0-4 jaar) en de kleinschaligheid is van groot belang om elk kind de juiste aandacht te kunnen geven. Wij streven ernaar om kinderen altijd dezelfde, bekende gezichten te laten zien. Daarnaast is er veel contact met de ouders, bijvoorbeeld via onze ouder-app. 

Baloe houdt van buiten zijn. Buiten spelen, buiten slapen en erop uit gaan. Maar wij hebben binnen ook een fijne, huiselijke sfeer gecreëerd. Zo voelt elk kind zich thuis en krijgt elk kind ruimte om zichzelf te zijn.

Wil je meer weten over kinderopvang Baloe?

Wij ontvangen je graag voor een rondleiding. Tijdens de rondleiding beantwoorden we al jouw vragen en kun je de sfeer proeven. Wil je jouw vragen telefonisch stellen? Neem gerust contact met ons op via 075 – 6429910. Ook kun je het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op!

Graag zien wij je snel bij Baloe!

Gaby (15) Min
Rondleiding aanvragen

Vraag hier eenvoudig een rondleiding aan op één van onze locaties.

Rondleiding aanvragen
Benieuwd naar de kosten?

Benieuwd naar het netto tarief voor kinderopvang? Bereken het hier.

Kosten
Inschrijven

Wil je jouw kind meteen inschrijven? Je regelt het hier. 

Inschrijven