29-04-2024

Dit is ons bomvol meivakantieprogramma

Het is meivakantie! En dat betekent dat er volop activiteiten op de planning staan bij onze BSO’s. Hieronder vind je per locatie een beknopt overzicht. Van een mega knikkerbaan bouwen tot een moestuintje aanleggen.

Locatie Dorpsstraat in Wormer

De kinderen van 8 jaar en ouder kunnen hun sportkleren uit de kast halen. Er staat hen sportieve en uitdagende activiteiten te wachten. Van boulderen tot het spel Hunted spelen. Maar ook de creativiteit van de kinderen wordt op de proef gesteld. Zo gaan we onder meer een stad bouwen van kartonnen dozen en leggen we een mega knikkerbaan aan van gerecycled materiaal.

 

Locatie Weremere en het Kasteel in Wormer

Met de groep 4+ en 6+ gaan we er ook op uit. En wel de natuur in. Zo maken we van natuurlijke materialen in het bos onze eigen naam, organiseren we bij mooi weer een picknickfeestje, spelen we flessenvoetbal, gaan we naar de Poelboerderij en krijgen de kinderen uitleg over insecten en reptielen. De les wordt gegeven door Annemieke van het Zaans Natuur en Milieu Centrum.

 

Locatie Wijdewormer (Neck)

Heeft je kind altijd al een tijdmachine willen bouwen? Op maandag 29 april staat deze uitdagende activiteit op het programma. Liever een kartonnen stad bouwen? Dat kan ook! Elke dag bieden we meerdere activiteiten aan. Van een 3D-sculptuur maken tot een bezoekje aan de Poelboerderij.

 

Maak vrijblijvend kennis met ons!

Via de Ouderapp hebben alle ouders het volledige programma per locatie ontvangen. Ben je ouder en nog op zoek naar een BSO voor jouw kindje(s)? Maak vrijblijvend kennis met ons! Wij geven je graag een rondleiding.

Terug naar overzicht