28-8-2020

Hoe gaat Baloe om met het coronavirus?

Tijdens de coronacrisis hebben wij ontzettend veel aanpassingen doorgevoerd om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Inmiddels zijn overal versoepelingen doorgevoerd en is het normale leven grotendeels weer op gang te komen. Hoe fijn dat ook is, het is wel belangrijk dat we waakzaam blijven. Voor Baloe houdt dat in dat wij nog altijd bepaalde richtlijnen in acht nemen om de opvang zowel voor de kinderen als voor onze eigen medewerkers veilig te houden.

In de OuderApp van Kinderopvang Baloe vind je een belangrijk document, waarin alle richtlijnen, regels en aanpassingen duidelijk beschreven staan. Dat document heet Protocol Veilig Open. Je leest hierin onder meer hoe wij omgaan met rondleidingen, traktaties, plaatsingsgesprekken en meer. Ook wordt er per locatie duidelijk aangegeven welke afspraken er zijn gemaakt om de naleving van de coronamaatregelen te kunnen waarborgen.

Heb je vragen? Dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Neem contact met ons op per mail of telefoon, dan staan wij je graag te woord.

Terug naar overzicht
Vragen?

Heb je vragen? Bel ons gerust!

075 - 64 299 10