Samen mooie
dingen maken

 

Peuteropvang Purmerend

Liefdevolle opvang voor jouw peuter

Zoek jij opvang voor jouw peuter en woon je in Purmerend? Kom dan ook eens kijken bij Kinderopvang Baloe in Wijdewormer (Neck), op steenworp afstand van Purmerend. Wij zijn gevestigd in het nieuwe schoolgebouw van basisschool Wijdewormer en hebben daar een prachtige eigen vleugel. Wij vangen jouw peuter op in een mooie, groene omgeving waar genoeg te beleven valt.

Peuteropvang bij Baloe

Kinderopvang Baloe locatie Wijdewormer ligt op vijf minuten rijden van Purmerend Weidevenne en op tien minuten rijden van het centrum van de stad. Meteen als je aan de andere kant van de A7 rijdt merk je dat je de rust en de ruimte tegemoet rijdt. Dat is toch een ontzettend fijne omgeving voor jouw kindje? Het Wormer- en Jisperveld is onze speeltuin, wij gaan zoveel mogelijk met de kinderen naar buiten. Maar er zijn natuurlijk meer redenen om voor Baloe te kiezen.

De voordelen van Peuteropvang bij Baloe

Wij werken met kleine groepen, waarin altijd ruim voldoende aandacht is voor elk kind. Bij ons krijgt jouw peuter gezonde, biologische voeding en dankzij onze OuderApp sta je altijd goed in contact met de groep. Op de groep staan altijd dezelfde medewerkers, dus de kinderen zien elke keer dezelfde gezichten. En hoewel het buiten erg leuk is, hebben wij ook binnen voor een fijne, huiselijke sfeer gezorgd waarin elk kind zich thuis voelt. Wij vinden het belangrijk dat alle peuters worden opgevangen in een liefdevolle, vertrouwde omgeving, waarin elk kind de ruimte krijgt om zichzelf te zijn.

Wil je kennismaken met Baloe?

Vraag dan vooral een rondleiding aan! Want onze website zegt veel, maar onze locaties zeggen nog veel meer. Pas tijdens een rondleiding kun je echt de Baloe-sfeer proeven en kennismaken met onze medewerkers. Wij beantwoorden al jouw vragen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Heb je vragen over de kosten, onze flexibele opvangmogelijkheden of andere zaken? Dan kun je ons natuurlijk altijd eerst even bellen of mailen, wij helpen je graag.

Tot ziens bij Baloe!

Rondleiding aanvragen

Vraag hier eenvoudig een rondleiding aan op één van onze locaties.

Rondleiding aanvragen
Vragen?

Heb je vragen? Bel ons gerust!

075 - 64 299 10
Benieuwd naar de kosten?

Benieuwd naar het netto tarief voor kinderopvang? Bereken het hier.

Kosten