Heel veel
buiten spelen

Inschrijven

Midden in
de natuur

Inschrijven

Altijd in 
beweging blijven

Inschrijven

Samen en 
creatief bezig zijn

 

Peuteropvang Wormerveer

Liefdevolle opvang in een natuurrijke omgeving

Peuteropvang

Kinderopvang nabij Wormerveer

Een mooie, natuurrijke, groene omgeving waar enorm veel te beleven valt, dat is toch wat je zoekt als je een opvanglocatie voor jouw peuter nodig hebt? Zo'n locatie vind je bij Kinderopvang Baloe. Dus ben je op zoek naar een liefdevolle kinderopvang voor je peuter, in de omgeving van Wormerveer? Breng ons dan eens een bezoek. Wij hebben locaties in Wormer, Neck, Jisp en Wijdewormer. Kom gerust eens langs om een indruk te krijgen!

Locatie KDVBSO Dorpsstraat 187 (Hoofdgebouw)

Peuteropvang bij kinderopvang Baloe

De peuteropvang is er voor kinderen tussen de 2-4 jaar. Hoewel peuteropvang kinderen stapje voor stapje voorbereidt op de basisschooltijd, voorkomen wij dat het te 'schools' wordt. Een kind moet immers ook gewoon kind kunnen zijn en op zijn of haar eigen manier kunnen ontdekken, spelen en plezier maken. Wij werken met het VVE-programma (vroeg- en voorschoolse educatie) SPOREN, dat overeenkomt met onze visie op peuteropvang.

Bij Kinderopvang Baloe heerst er een fijne vertrouwelijke en warme sfeer. De locaties zijn te vinden in een prachtige omgeving, omringd door veel natuur. Een fijne speelomgeving dus, waar kinderen ruimschoots genieten van het buiten zijn. Niet alleen de omgeving is gezond, er is ook gekozen voor gezonde, biologische voeding. 

Voordelen van de peuteropvang bij Baloe

Onze groepen zijn klein. Zo krijgt elk kind de aandacht die het verdient, en vaak ook gewoon nodig heeft. Lekker op pad gaan in de buitenlucht en plezier maken staan bij ons hoog in het vaandel. Er is zoveel te ontdekken voor kinderen, vooral ook omdat we in een groene omgeving zijn gevestigd. Dit maakt het extra fijn en speciaal.

Het is vaak mogelijk om een deel van de kosten voor peuteropvang vergoed te krijgen. Dit is geheel afhankelijk van jouw situatie en informatie hierover kun je inwinnen bij de Belastingdienst of via de gemeente. Wij vertellen je er hier meer over. 

Wil je graag kennismaken met Baloe?

Wij maken graag kennis en beantwoorden jouw vragen met plezier! Je kunt ook een rondleiding aanvragen. Zo proef je meteen de sfeer van Baloe en zie je de medewerkers die altijd voor de kinderen klaarstaan. Schroom niet om ons te bellen of te mailen. Wij helpen je graag.

Tot ziens bij Baloe!

Yoga Met Peuters Min
Rondleiding aanvragen

Vraag hier eenvoudig een rondleiding aan op één van onze locaties.

Rondleiding aanvragen
Benieuwd naar de kosten?

Benieuwd naar het netto tarief voor kinderopvang? Bereken het hier.

Kosten
Inschrijven

Wil je jouw kind meteen inschrijven? Je regelt het hier. 

Inschrijven