Activiteiten Brede School

Alle kinderen in Wormerland kunnen deelnemen aan Brede School activiteiten. Deze activiteiten worden in verschillende tijdsblokken in een schooljaar georganiseerd door “Brede school Wormerland”.

De programma’s hiervoor worden aangeboden door verschillende organisaties, waaronder ook Kinderopvang Baloe. Voor een overzicht van de geboden activiteiten per dag per locatie, klik je op onderstaande link van de bredeschool.

Omdat er voor de Brede School activiteiten subsidie verleend wordt, ben je verplicht je kind daarvoor in te schrijven via de website www.bredeschoolwormerland.nl. Dit geldt voor alle Brede School activiteiten en ook voor kinderen die op de desbetreffende dag(en) gebruik maken van onze BSO.

Wanneer je kind is aangemeld voor een Brede Schoolactiviteit georganiseerd door Baloe op de dagen dat hij/zij gebruik maakt van de BSO, is de deelname kosteloos. Je geeft dit aan bij de inschrijving.

Kinderen kunnen op de dagen waarop zij gebruik maken van de BSO deelnemen aan Brede School activiteiten op de BSO locatie waar zij geplaatst zijn, mits zij zelfstandig (met toestemming van de ouders) naar een andere locatie kunnen fietsen/lopen.

Het gehele Brede School activiteitenprogramma en informatie over alle activiteiten en inschrijving vind je op de website.

DSCF8109