Zwemles

Met BSO Baloe naar zwemles in De Crommenije

Baloe biedt vervoer en begeleiding van kinderen die zwemles hebben in zwembad De Crommenije in Krommenie. Op dinsdag- en donderdagmiddag kunnen kinderen die op deze dagen ook naar de BSO komen, naar zwemles gebracht worden. De A- en B-les zijn beiden van van 16.30-17.15 uur.

Kinderen die via Baloe voor het diplomazwemmen worden aangemeld, worden op weg naar en tijdens de zwemlessen begeleid door een pedagogisch medewerker of groepshulp in dienst van Kinderopvang Baloe.

De pedagogisch medewerkers (groepshulp) van Baloe zijn verantwoordelijk voor de kinderen tot aan het moment van overdracht aan de zweminstructeur van SZZ. Vanaf dat moment is de zweminstructeur van SZZ verantwoordelijk, tot het moment van overdracht aan de pedagogisch medewerkers (groepshulp) van Baloe. Overdracht vindt, onder normale omstandigheden, plaats aan het begin en het einde van de zwemles.

De kosten voor deze lessen worden aan ouders berekend in een arrangement.

  • Arrangement A- en B-diploma: € 1.315,- per kind

Maakt jouw kind gebruik van de BSO op andere dagen dan de dinsdag, dan kan het wel gebruik maken van het arrangement. Voor het vervoer wordt dan € 10,- per les in rekening gebracht. De prijzen zijn samengesteld op basis van de gemiddelde duur en kosten voor het behalen van de zwemdiploma’s binnen Stichting Zwembaden Zaanstad.

Baloe verzorgt enkel de begeleiding voor de A- en B-les. 

Voor kinderen van BSO-locatie De Harpoen wordt per kind gekeken of het logistiek mogelijk is om het vervoer en de begeleiding te regelen. Voor de kinderen van BSO-locatie Wijdewormer is zwemlesbegeleiding helaas niet mogelijk.

Inschrijven? Gebruik dan dit inschrijfformulier. 

Mocht je belangstelling hebben voor zwemlessen via Baloe, dan kun je contact opnemen met Petra  Huijsman 075-6429910 of per mail zwemmen@kinderopvangbaloe.nl.