Zwemles

Met BSO Baloe naar zwemles in De Crommenije

Baloe biedt vervoer en begeleiding van kinderen die zwemles hebben in zwembad De Crommenije in Krommenie. Op dinsdagmiddag kunnen kinderen die ook naar de BSO komen, naar zwemles gebracht worden. De les is van 16.15-17.15 uur en de kinderen worden op weg naar en van de lessen begeleid door een pedagogisch medewerker van Baloe.

Kinderen die via Baloe voor het diplomazwemmen worden aangemeld, worden op weg naar en tijdens de zwemlessen begeleid door een pedagogisch medewerker of groepshulp in dienst van Kinderopvang Baloe.

De pedagogisch medewerkers (groepshulp) van Baloe zijn verantwoordelijk voor de kinderen tot aan het moment van overdracht aan de zweminstructeur van SZZ. Vanaf dat moment is de zweminstructeur van SZZ verantwoordelijk, tot het moment van overdracht aan de pedagogisch medewerkers (groepshulp) van Baloe. Overdracht vindt, onder normale omstandigheden, plaats aan het begin en het einde van de zwemles.

De kosten voor deze lessen worden aan ouders berekend in een arrangement. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Arrangement A- en B-diploma: € 1088,- per kind
  • Arrangement A-, B- en C-diploma: € 1207,- per kind
  • Losse maandkaart voor 1x 60min per week: €47,40
    (prijspeil 2018, excl. 6% B.T.W.)

Maakt jouw kind gebruik van de BSO op andere dagen dan de dinsdag, dan kan het wel gebruik maken van de arrangementen. Voor het vervoer wordt dan € 10,- per les in rekening gebracht. De prijzen zijn samengesteld op basis van de gemiddelde duur en kosten voor het behalen van de zwemdiploma’s binnen Stichting Zwembaden Zaanstad.

Inschrijven? Gebruik dan dit inschrijfformulier

Mocht je belangstelling hebben voor zwemlessen via Baloe, dan kun je contact opnemen met Kristel Holsheimer 075-6429910 of per mail kholsheimer@kinderopvangbaloe.nl.